Kinek ajánljuk:

Azon érdeklődőknek, akik előnyben részesítik a természetes, finom alapanyagokat és kompromisszumot tudnak kötni azok felhasználási hátrányaival, értejük ez alatt, hogy a modellcsokoládé remek burkoló, modellező anyag, de melegben könnyen olvad, ezért tárolása nagyobb törődést igényel.


Mi lesz a tanfolyam tematika?

Mi a modellcsoki, milyen csokiból érdemes előállítani, előnyei, hátrányai, hogyan lehet készíteni (recepttel), nyújtani, formázni. Külön kitérünk a festésre és a színkeverésre, a tárolásra, és a beszerzési helyekre. Mindenki saját kezűleg elkészít egy adag modellcsokit, melyet hazavihet későbbi gyakorlásra. A tanfolyamon egy kisméretű figurát és egy virágot készítünk, melyek szintén elvihetők.


Szükséges eszközök avagy mit vigyek magammal a tanfolyamra?

A tanfolyamhoz szükséges minden eszközt biztosítunk, egy adag modellcsoki, az elkészített figura és a virág elvihető.


Mikor kerül megrendezésre a tanfolyam?

2018. szeptembertől


Hol kerül megrendezésre a tanfolyam?

M0 autópálya 70-es kijárat, Bevásárló központ felé Magnum Lőtér felső szint, 2151 Fót, Fehérkő u. 6. Kávét, teát és egy könnyű ebédet biztosítunk.

Kövess minket csatornánkon!


Oktató:

Havan Ágnes - aranyérmes tortadekoratőr