Termékeink  
Termékeink  

3 részes csoki öntőforma, tojás, 500g, 24x36 cm

Rendelhető
Gyártó: BWB
Cikkszám: BW3619
Termék leírás:
3 részes csoki öntőforma, tojás, 500g, 24x36 cm, a forma 2 tégelyt tartalmaz. A forma 3 részből áll, alja, teteje és a középső szilikon elválasztó. Kezdők is könnyen használhatják, mert nem kell színig önteni csokoládéval, csak az alján lévő jelölésig, majd a szilikon elválasztót rá kell helyezni a csokira, a tetejét pedig finoman lenyomva a csoki saját magát oszlatja szét a nyomás hatására a forma belsejében.
Dermedéshez helyezzük a hűtőbe 10-15 percre. Eltávolításhoz emeljük le a felső részt, majd óvatosan húzzuk le a szilikon elválasztót és borítsuk ki a csokihéjat a formából. A felesleget meleg késsel vágjuk le.
Segítségével üreges formát készíthetünk anélkül, hogy az egész konyha maszatos lenne.
Anyaga: PET műanyag és szilikon, 100%-ban élelmiszeripari minőségűek, szagmentesek, könnyen tisztíthatók.
Tisztítás: Meleg vízben nedves, puha ruhával mossuk át, ne használjunk szivacsot, vagy kefét mert az karcolhatja a felületet. Mosás után töröljük szárazra. Mosogatógépben nem tisztítható. Tartsa a formát közvetlen napfénytől távol, és ne tegye ki 100 ° C feletti hőmérsékletnek. Felhívjuk figyelmét, hogy szélsőséges hőmérsékletnek (hideg vagy meleg) való kitettség meggörbítheti a formát.
Mennyiség:
Fogyasztói ár:
2.510 Ft
(1.976 Ft + 534,00 Ft ÁFA)
Fogyasztói ár:
2.510 Ft
(1.976 Ft + 534,00 Ft ÁFA)
Mennyiség:
Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.