Termékeink  
Termékeink  
Vásárlási feltételek

Jelen weboldal használatának feltételei a következők:

Jelen weboldal felhasználói kijelentik, hogy egyetértenek ezekkel a szabályokkal, és elfogadják, hogy a Magnum 90 Kft. semmilyen esetben sem terhelhető felelősséggel jelen weboldal használatáért. Az oldal valamennyi kép-, szöveges és hangfájlja valamint az animációk, videók stb. kivonatos vagy bármilyen más alkotóelemei szerzői jogi védelem alatt állnak. Kivonatok másolása, tárolása és további feldolgozása csupán magáncélra engedélyezettek. Iparszerű használatuk nyomatékos írásbeli engedély alapján történhet.


A megadott árak bruttó árak, tartalmazzák a forgalmi adót, azonban a szállítási költségeket nem!

Futárszolgálattal történő szállítás díja:


Kiszállítás (GLS-el) utánvéttel.

Díja: 0-20.000 Ft  - 1.650 Ft;  
20.001-49.999 Ft  - 1.350 Ft;
50.000 Ft felett INGYENES

Kiszállítás (GLS-el) előre utalással.
Díja: 0-20.000 Ft  - 1.450 Ft;  
20.001-49.999 Ft.  - 1.150 Ft;
50.000 Ft felett ingyenes

Kiszállítás GLS csomagpontra utánvéttel:
Díja: 0-20.000 Ft  - 1.650 Ft;  
20.001-49.999 Ft  - 1.350 Ft;
50.000 Ft felett INGYENES

Kiszállítás GLS csomagpontra előre utalással:
Díja: 0-20.000 Ft  - 1.450 Ft;  
20.001-49.999 Ft.  - 1.150 Ft;
50.000 Ft felett INGYENESIngyenes
A megrendelt termékekről a rendelésben feltüntetett e-mail címre átutalásos számlát küldünk, melyet kérünk a termékek átvétele előtt kiegyenlíteni. Az árút csak az összeg bankszámlánkra történő megérkezését követően tudjuk kiadni. Személyes átvételi pont: Magnum Hajó & Yacht épület, M0 autópálya 70-es kijárat, Fót, Fehérkő u. 6. (9.00-15.00 között)


Az ügyfél elfogadja, hogy a kijelölt listákon, bonusz kártyákon és hírleveleken keresztül érkező adatok vállalaton belüli piackutatási és marketing célokra összesíthetők, feldolgozhatók, tárolhatók és használhatók. Ezek az adatok adott esetben a Magnum 90 Kft társult vállalatai számára is továbbadhatók piackutatási és marketing célokra.

A Magnum 90 Kft. fenntartja magának a jogot, hogy adott esetben kizárjon bizonyos személyeket a szerviz és/vagy a szállítás teljesítése alól, amennyiben erre alapos oka van.

Az olyan esetlegesen jogellenes cselekményekért vagy információkért, amelyek a jelen oldalon megadott, a World Wide Web más oldalaira irányító elektronikus utalások által történnek, valamint az olyan tartalmakért, amelyeket a kapcsolattartás során különböző személyek vittek fel fórumainkra, a Magnum 90 Kft csak akkor vállal felelősséget, ha arról ténylegesen tudomása volt, és ha nem cselekedett azonnal annak érdekében, hogy az információkat eltávolítsák, vagy az azokhoz történő hozzáférést nem zárták le. A diszkriminatív, megbotránkoztató, morálisan elítélendő vagy jogellenes tartalmakat a web-rendszergazda távolíthatja el.

 A személyes adatok javítják szerviz szolgáltatásunkat, az adatok adott esetben továbbadhatók a társult vállalatok számára a rendelés kiszállításának és elszámolásának egyszerűsítése érdekében. Az üzleti feltételekkel kapcsolatos további kérdéseit kérjük, írja meg nekünk e-mail címünkre , és hamarosan válaszolni fogunk. Minden beküldött anyaggal kapcsolatban a szerző kijelenti, hogy egyetért azzal, hogy az anyagot nyilvánosságra hozzák, és automatikusan lemond szerzői jogáról és az esetleges publikálási honoráriumról.


 A Magnum 90 Kft semmilyen jellegű felelősséget nem vállal a hibás tartalmakért vagy az átviteli tévedésekért. Csupán azért tudunk garantáltan kezeskedni, hogy igyekszünk az ilyen hibák számát a lehető legalacsonyabban tartani! Ehhez kérjük az Önök segítségét is.

Ha az oldalon elírást, hibát vagy esetleg valótlanságot talál, kérjük jelezze felénk, hogy minél előbb javítani tudjuk.

 Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. az árak és a készletek tájékoztató jellegűek, nyilvános ajánlattételnek nem nyilvánulnak”. Az árváltozás jogát fenntartjuk.